Begeleiding

Begeleiding

Heb je een partner leren kennen die kinderen heeft en wil je samen verder? Of heb je al een samengesteld gezin, maar loopt het niet lekker? Dan is het nu tijd voor begeleiding en advies. Blijf niet aanmodderen maar zoek hulp! Bij Stiefgoed hebben we maar 1 missie en dat is om harmonie en rust (terug) te brengen in jouw gezin of relatie. Wij sluiten aan bij jouw behoefte, leveren altijd maatwerk.

Wij bieden verschillende vormen van begeleiding aan:

  • Stiefcoaching
  • Relatietherapie
  • Kinder- en jeugdtherapie
  • Mediation

 

Heb je vragen over de mogelijkheden voor begeleiding, neem dan contact met ons op.

Download de folder

Samen met jullie als ouders ga ik kijken welke problemen er spelen in jullie gezin, waar die problemen vandaan komen en hoe jullie daar mee om kunnen gaan op een manier die bij jullie gezin past. Ik bied heldere handvatten waar jullie thuis mee aan de slag kunnen gaan.

Hoe verhoog je de kans op een succesvol samengesteld gezin? Door het maken van en Stiefouderschapsplan. Dat is een plan waarin jullie concrete afspraken en wensen vastleggen over het reilen en zeilen binnen jullie gezin.

Je bent verliefd geworden op een man met kinderen en daarmee begon je leven als stiefmoeder! Vol verwachting zal je hieraan begonnen zijn. Als snel zal je ontdekken dat je rol als stiefmoeder soms ook flink tegenvalt. Heerlijk om dan eens te kunnen delen met andere stiefmoeders.