Ervaringen

Na afloop van het coachtraject vullen cliënten van Gezin in Beweging een evaluatieformulier in. Zaken die hierbij onder meer aan de orde komen zijn: hoe het contact met mij als coach is ervaren, of er gewerkt is aan de juiste doelen en thema’s en in hoeverre de werkwijze aansloot bij wat de cliënt nodig had.

De gemiddelde beoordeling van cliënten is een 9,0

Wat cliënten er over zeggen...

Wij hebben het coachingstraject als zeer nuttig, leerzaam en waardevol ervaren. Daar waar wij binnen kwamen vol onbegrip voor elkaar, konden wij al na de eerste sessie uit de voeten met de ontvangen tips. Op dit moment hebben wij het gevoel dat we genoeg inzichten en handvatten hebben gekregen om samen verder te bouwen aan onze toekomst.

Robert en Eline

Fijn om deskundigheid én ervaring en begrip te ervaren bij onze samengestelde dynamiek. Dat is echt anders en aanvullend op andere hulpverlening. Fijn dat je de stap naar therapie aangeraden hebt, zodat de diepere laag nog extra aangepakt kan worden.

Helen

Sigrid gaf ons het gevoel dat ze alle tijd voor ons had. Ze luistert heel aandachtig en weet de vinger op de zere plek te leggen. We zijn voorzien van heldere adviezen die goed toe te passen zijn.

Maarten & Sonja

Dankjewel voor de excellente, fijne en warme begeleiding tijdens dit traject. Je bent echt geknipt voor dit werk! Je hebt ons het gereedschap en inzichten gegeven, het is nu aan ons😊. Sigrid weet op een heel persoonlijke en veilige wijze tot de kern door te dringen. Ze heeft ons geholpen met inzichten en handvatten waarmee wij zelf ons samengestelde gezin een nieuwe koers kunnen gaan geven.

Wouter

Sigrid heeft ons echt enorm geholpen om onderling begrip te krijgen en inzicht te geven hoe de lijnen lopen tussen ouder, stiefouder en (stief)kinderen.

Heidi

Wij kwamen binnen bij Sigrid als 2 losse personen die aan het zwemmen waren. Door de sessies zijn we nu samen één team en kunnen wij ons samengesteld gezin samen tot iets heel moois maken.

Marieke

Sigrid heeft ons geholpen de ‘boel’ weer in balans te krijgen. Dat was hard nodig. Zonder Stiefgoed waarschijnlijk niet gelukt. Daarvoor dank.

Marnix

Ik vind het erg goed dat Sigrid persoonlijke ervaring heeft en soms voorbeelden uit haar eigen leven aanreikt. Het geeft vertrouwen dat ze echt weet wat er speelt.

Arnoud

Sigrid is een fijne gesprekspartner. Ze kan goed luisteren en samenvatten. Ze put uit veel levenservaring die ze op een passende manier inzet. Ze weet heel goed de vinger op de zere plek te leggen.

Elianne

Zeer fijne en constructieve benadering en ondersteuning. Helpend in het de-escaleren. Goed inzicht gekregen in het eigen aandeel in ons samengestelde gezin.

Debora

Sigrid is zeer prettig als coach en stelt de juiste vragen op de juiste momenten en legt de vinger op de zere plek. Enorm bedankt voor je steun.